Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر علیرضا رمزی روز چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز خراسان رضوی افزود: امید است دیگر فعالان عرصه خبر در قلم‌فرسایی و اطلاع رسانی از خبرگزاری جمهوری اسلامی الگو بگیرند.

وی با بیان اینکه خبرنگار رکن اصلی و پل ارتباطی بین مردم و مسولان است، بیان کرد: خبرنگار باید در خصوص چالش‌ها و کاستی‌ها بدون سوگیری و اعمال سلیقه فردی و خصومت شخصی با هدف گره‌گشایی مشکلات، یاری رسان دولت باشد و بذر ناامیدی را در جامعه نپاشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی اظهار داشت: امروزه که در فضای مجازی اخبار کاذب و منفی رواج دارد، نقش و هنر رسانه در واکاوی مطالب، بررسی همه جانبه موضوع و انتشار درست و به موقع اخبار اهمیت زیادی دارد، بنابراین رسانه به جای ایجاد التهاب و ناامیدی در جامعه و برهم زدن افکار عمومی باید تلاش کند تا نقد و انتقادات خود را با ساختاری سازنده و نیز منصفانه بیان کند.

۹۵ درصد نسخ پزشکی در خراسان رضوی الکترونیکی صادر می‌شود

رییس اداره نظارت و ارزشیابی اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی نیز در این بازدید گفت: نسخه‌نویسی الکترونیکی نخستین گام در حوزه الکترونیکی شدن نظام سلامت است و با تلاشهای صورت گرفته اکنون ۹۵ درصد نسخه‌های پزشکی در خراسان رضوی به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.

دکتر مسعود باقرزاده افزود: امید است سایر برنامه‌های نظام سلامت مانند پزشک خانواده، نظام ارجاع و پرونده سلامت الکترونیک همگام با الکترونیکی شدن نسخ پزشکی گسترش یابند.

وی با اشاره به مزایای بسیار صدور نسخ پزشکی به صورت الکترونیکی گفت: نسخه‌خوانی بهتر و پیشگیری از خطا در داروخانه‌ها، پیشگیری از تداخل دارویی در هنگام ویزیت توسط پزشک با دادن هشدارهای لازم و  کمک به پزشکان برای انتخاب درست داروی مناسب با شرایط سنی و جنسیت بیمار از فواید بسیار ویزیت الکترونیکی است.

باقرزاده ادامه داد: با اطلاع‌رسانی درست رسانه در زمینه اجرای نسخه نویسی الکترونیکی، خوشبختانه درک درستی از اجرای آن در بین مردم ایجاد شده است و اکنون این طرح با موفقیت بیشتری مسیر تکامل خود را طی می کند.

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: اگر دستگاه‌ها و سازمان‌ها عملکرد یک ساله خود را برای مردم بازگو کنند، این امر سبب امیدبخشی در بین مردم می‌شود، لذا این نگاه باید از طریق رسانه دولت که از شرایط و فعالیت دستگاه‌ها اطلاع دارد صورت گیرد تا امیدآفرینی و نشاط در بین مردم ایجاد شود.

حسینعلی راشکی با بیان اینکه اطلاع رسانی عملکرد دستگاههای اجرایی از وظایف ایرنا است، افزود: دولت در حوزه سلامت میلیاردها تومان هزینه می‌کند و مردم باید از آن مطلع شوند و رسانه باید آن را منتشر کند تا بازخورد آن در جامعه منعکس شود که این امر امیدواری و دلگرمی مردم به دولت و نظام را در بر خواهد داشت.

برچسب‌ها مشهد خبرنگار بیمه سلامت روز خبرنگار اختصاصی ایرنا دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبرنگار ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد خبرنگار بیمه سلامت مشهد خبرنگار بیمه سلامت روز خبرنگار اختصاصی ایرنا دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبرنگار ایرنا خراسان رضوی اطلاع رسانی بین مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: عناصر خلاق و از خود گذشته‌ای که در حوزه‌های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، باید به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد.

حجت‌الاسلام سیّدرمضان موسوی مقدم افزود: اگر قرار باشد از بحران‌های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی گفت: آسیب شناسی برنامه‌های توسعه از دهه ۳۰ خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح‌های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه‌های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: عناصر و نیرو‌های ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در ۸ سال دفاع مقدس توفیق گسترده‌ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت‌ها در عرصه‌های دیگر از آنان هستیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: ایثارگرانی که در عرصه‌های مختلف پای کار بودند با از خود گذشتگی و برای منافع ملی و دینی و اعتقادی از منافع فردی گذشتند، چنین عناصر از خود گذشته‌ای مانند شهید حاج قاسم هنوز هم در میان ما هستند و شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

وی افزود: این عناصر از خود گذشته در عرصه‌های اقتصادی و غیراقتصادی، چون به دنبال پست و مقام نیستند دیده نمی‌شوند، حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه‌های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده‌ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز ۴۲ هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

وی گفت: مطالعات نشان می‌دهد فراوانی کارآفرینان شاهد و ایثارگر در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بخش‌هایی از اصفهان قابل توجه است، لذا وزارت صمت برای استفاده از این ظرفیت‌های ارزنده در اقتصاد برنامه ریزی کرده است.

در ادامه محمد صادق محمدیاری معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با بیان اینکه شعار سال درک درستی از واقعیت‌های کشور است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مانع زدایی در بخش تولید و مشارکت مردم صورت گیرد، اضافه کرد: در این حوزه نیاز به تدبر و تفکر بیشتر برای ارائه روش‌های عملیاتی و مدرن است و باید شرایط و بستر مناسب را فراهم کنیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تحقق شعار سال بیفتد.

محمدیاری عنوان کرد: باید فضا را برای مشارکت فعالانه بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها بویژه ایثارگران کارآفرین در حوزه تولید فراهم کنیم و مردم را با طرح‌های مشارکتی به حوزه‌های تصمیم سازی در بخش تولید بیاوریم.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی نیز در تشریح این همایش گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان شده اند، تجلیل شد.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ایثارگران یکی از گروه‌هایی هستند که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرک‌هایی صنعتی شده اند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • لغزندگی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران لغزنده است